Olesya | Lviv | 2016

  • Designer | Andriy Nechayev
  • Area | 180 м2

The project of a two-level apartment was developed for a young family, which is active and open life, possibly even with a protest to the homogeneity of everyday life. The project was implemented during  four years, in which the customers actively took part and this dwelling is a vivid continuation of their personal style. Looking at this interior, we understand that life in it rages faster at night than a day, so one of the main objectives of the project was to work with lighting. To transmit the ease of all elements, hanging structures were used as much as possible, and glass partitions, even for the bathroom. The interior is completely white with tinted colors. The kitchen and living room are combined into one space, only bearing designs divide their zone. Absolutely the whole area of ​​the second floor is a master bedroom with a bathroom and dressing room. Mirror, carpet and pendant staircases create a game of forms and even more emphasize the non-standard architecture of the room. The ending place of this unusual facility is an incredible terrace with a seating area, sunbathing and summer shower on hot days. And the panorama that opens from this terrace will not leave anyone indifferent.